Poligon za obuku vozača, Bescarinska zona, Brčko Distrikt

Vijest koja se čekala: Potvrđen ovogodišnji BiH Color Festival

S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, te na mjere koje je ukinuo krizni štab, odlučili smo da krenemo u organizaciju festivala ove godine.

Saopšteno je ovo danas iz organizacije BiH Color Festival.

Festival će se održati 20. i 21. avgusta na poligonu za obuku vozača u Brčkom, a sve ulaznice kupljene prošle godine, važe i za ovu.

Organizatori su dodali da se raduju što se život konačno vraća u normalu, te da su sigurni da će ovo izdanje festivala biti najbolje ikada, ne zbog samog sadržaja, nego zbog energije, jer su svi željni svega.

“Realno, nemamo puno vremena da obratimo pažnju propratne sadržaje, kao ranijih godina i budžet nam je ograničen, ali je jako bitno da se festival održi ovog ljeta, jer ŽIVOT MORA IĆI DALJE. Ulaznice će biti dostupne kroz nekoliko dana, po cijeni od 15 KM za oba dana i pustićemo ograničen broj”, precizirali su iz BiH Color Festival.

Organizatori najšarenijeg događaja u regionu dodaju da su u pregovorima sa izvođačima, te će kroz nekoliko dana objaviti i prva imena.

Valja dodati i napomenu da će u slučaju pogoršane epidemiološke situacije i otkazivanja festivala, svim posetiocima biti ponuđena opcija refundacije novca ili zadržavanja ulaznica za sljedeću godinu.