Udaljen 2.5 km od festivala

Motel Gas Petrol

Motel Gas-Petrol je smješten u Brčkom. U ponudi ima klimatizovane sobe. Pored toga nudi besplatan bežični internet. Gostima je na raspolaganju 24-časovna recepcija.

Sobe ovog motela poseduju sto. Svaka soba uključuje sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Garderober je dostupan u svim sobama.

Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je sa 8,4 za boravak udvoje.

Udaljen 1.1 km od festivala

Motel Majevička kuća

Smještajni objekat Majevička kuća nalazi se u Brčkom, na autoputu M14.1. U ponudi ima restoran koji služi jela lokalne i internacionalne kuhinje. Gostima su na raspolaganju bar i besplatan bežični internet u cijelom objektu. Parking u okviru objekta može besplatno da se koristi.

Sve sobe su klimatizovane i poseduju flat-screen TV i kupatilo s tušem.

Recepcija radi non-stop.

Udaljen 2.4 km od festivala

Aparthotel Park

Aparthotel Park je veoma povoljan u odnosu šta nudi. Cijeli hotel je pokriven besplatnim internetom.

U sobama se nalaze flat-screen televizori i zasebni moderni toaleti. Neke sobe i apartmani imaju i kuhinju i frižider u njoj.

U sklopu hotela nalazi se i bar u kojem možete probati vrhunske specijalitete domaće kuhinje po odličnim cijenama.

Udaljen 8.5 km od festivala

Hotel Bakarni Lonac

Hotel Bakarni Lonac nalazi se u Brčkom. U ponudi ima smještajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom i terasom, u kojima mogu da borave i kućni ljubimci. Gostima je na raspolaganju i hotelski bar. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Sobe su opremljene flat-screen TV-om, a pojedine imaju prostor za sjedenje u kome se možete opustiti nakon dana ispunjenog aktivnostima. Neke sobe obuhvataju terasu ili balkon.

U okolini možete da se bavite raznim aktivnostima, kao što su jahanje i vožnja bicikla. Ponuda hotela takođe obuhvata uslugu iznajmljivanja bicikala.

Udaljen 2.4 km od festivala

Hotel Jelena

Hotel Jelena Brčko smješten je u Brčkom. U ponudi ima vrt i terasu. Gostima su na raspolaganju bar i restoran. Bežični internet i privatni parking mogu se besplatno koristiti.

Klimatizovane smeštajne jedinice opremljene su TV-om sa satelitskim kanalima i mini-barom. Pojedine sobe imaju prostor za sjedenje. Sobe sadrže kupatilo s kadom ili tušem, a pojedina kupatila uključuju hidromasažnu kadu.

Udaljen 2.4 km od festivala

Motel Vila Bakarni

Motel Vila Bakarni se nalazi u Brčkom, na 300 metara od centra grada. U okviru objekta na raspolaganju je restoran u kojem se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje. Bežični internet se može besplatno koristiti.

Sve sobe su klimatizovane i sadrže TV sa kablovskim kanalima i radni sto. Takođe imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Pojedine smeštajne jedinice nude hidromasažnu kadu i terasu.

U okviru motela Vila Bakarni se opustiti u baru sa prostranom terasom i u zajedničkom salonu.

Udaljen 20 km od festivala

Lovac Motel & Restaurant

Smješten u Donjem Žabaru, na 20 km od Brčkog, motel i restoran Lovac nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom u svim prostorijama. Motel posjeduje dečije igralište i hidromasažnu kadu. Gosti mogu da uživaju uz piće u baru. Privatni parking na licu mjesta može besplatno da se koristi.

Sve sobe sadrže flat-screen TV, a pojedine imaju prostor za sjedenje gde gosti mogu da se opuste nakon dana ispunjenog aktivnostima. Neke sobe posjeduju terasu ili balkon. Svaka soba uključuje sopstveno kupatilo. Ostale pogodnosti obuhvataju papuče, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Superior sobe uključuju hidromasažnu kadu.